Till min fina älskling!<3

Allmänt | 2012-05-28 | 15:58:07 Kommentera här! » 2 st

Flackie - Jag älskar dej, hoppas du vet det. För mej är du som pricken över i;et, som taket på huset, som skotten på träden på våren eller bara just den som har tagit hela mitt hjärta! Du gör mej stolt, du gör mej lycklig, du får mej att känna meningen med livet, du ÄR meningen med livet! Några timmar utan dej och jag mår dåligt. När man är hos dej försvinner allt tråkigt. Det kan gå dåligt ibland men vad gör det när allt blir perfekt direkt efter?! Ingen är perfekt, men du gör så att jag känner mej perfekt! Höra din gnäggning när man är på vig att hämta dej från hagen räcker för att göra hela veckan underbar! När du lägger huvudet i min famn och jag kramar om dej känner jag mej trygg, den tryggheten kommer jag alltid ha med mej. Tillsammans har vi byggt upp ett förtroende, ett förtroende som alltid kommer att finnas där!

Jag älskar dej nu och för alltid underbara häst!<3
<3 2011-08-27 <3

I'm on my way home ;D

Allmänt | 2012-05-20 | 17:25:14 Kommentera här! » 0 st

På tåget ;)

Ouppsideijsi xD

Allmänt | 2012-05-19 | 22:56:57 Kommentera här! » 0 st

Ojsan jag har visst glömt att blogga idag, undra varför?! 15 min senare.. Juste, jag hade inget batteri i mobilen xD bloggar för det mesta från mobilen för att jag använder typ ALDRIG datan så ja, det blir mest mobilbloggning för min del. Fast jag ska försöka göra minst ett inlägg på datan om dan för då blir det längre inlägg med fler bilder ;)

Men iaf så idag så var jag och några andra i stan (asså Sthlm :)) det var myyyysigt! :D idag så hade Jonna Chanel igen så ja, då kunde jag åka till stan istället ;) nä skoja bara, jag saknar bebis hela tiden när jag inte är där!

Ahjuste, nu ska ni kunna kommentera även om jag mobilbloggar (men varför skulle ni det?! ): ,) jag hoppas att ni kommer göra det då! Massa kommentarer = massa lång inlägg och bilder! Inga kommentarer = nästan inga inlägg korta och tråkiga och typ inga bilder. Men det är bara för att så kul är det inte att blogga, eller jo det är jättekul att blogga när det är massa kommentarer och bra statistik! Annars känns det som att blogga förgäves.

Men aah i alla fall så ska jag till stallet imorrn. Rida, mocka, göra hö, göra kraftfoder, borsta och bara myyyysa! :*

Hej Då jag bloggar mer imorrn ;)



Du är bäst i världen!<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3478670/images/2012/pic_203281577.jpg" class="image">

Dagen*

Allmänt | 2012-05-18 | 12:24:51 Kommentera här! » 0 st

(Detta inlägg går att kommentera)

Hejsan! Idag ville Jonna ta Chanel så Då fick hon göra det ;) De tar väl en mysig tur i skogen. Det kanske jag inte har berättat?! Jag har valt att ta en medryttare på Chanel för att Jag vill hålla igång henne. Jag bor ju hos mamma varannan vecka och pappa varannan vecka och min mamma bor ju i Haninge så då kommer jag hem klockan nio på vardagarna och om jag ska äta oh såå tar det ett tag ( Jag går upp klockan 6 så det blir rätt så sent), och på helgerna hos mamma så kan jag inte häller så ofta för då kommer jag hem tidigast klockan 17.00. Men nar jag är hos min pappa så är jag i atallet varje dag! Därför så har jag en madryttare på Chanel för jag vill att hon ska hållas igång även om jag inte är där ;) Men iaf så är Jonna en jätteduktig tjej(!) det märks att Chanel trivs med henne oxå :)

Idag så ska jag åka till mamma, var hos henne i förrgår och grillade med en massa kompisar men efter att jag var igår så åkte jag till pappa och sov här.

Nu så ska jag ut och dela reklam till gamlingar xD
Haa en braa daa! ;D<3

Det finns ingen finare än du min prinsessa!<3


Foto: Kim- www.skyggni.blogg.se

Går det inte att kommentera?

Allmänt | 2012-05-17 | 17:43:10 Kommentera här! » 0 st

Så är det för att jag inte har uppdaterat blogg.se app i mobilen och då så går det inte att kommentera de inläggen jag gör på mobilen ;) jag har glömt bort Apple id koden så jag kan inte uppdatera den. Men jag kan göra så att de inläggen jag gör på datan gör jag
en * efter rubriken, då vet ni att det går att kommentera ;) det inlägget som går att kommentera just nu är "börjar med foten" ett inlägg lite längre ner där jag har lagt upp före- och efterbilder när jag friserade Chanel lite ;) men om ni ska kommentera till ett annat inlägg än det som är gjort på datan skriv då vad rubriken till det inlägget är innan.

Juste jag har färgat håret mörkbrunt. Snyggt / fult?

..

Allmänt | 2012-05-17 | 10:59:17 Kommentera här! » 0 st

Jag har visst glömt att blogga.. Eller nåt. Men nu tar jag tag i det här iden! Men en anledning till att jag inte bloggar är för att det är inte kul att blogga när det känns som att ingen bryr sej.. Asså jag skriver inlägg, men vad får jag för det?! INGET, inte ens en liten kommentar.. :( och nästan ingen statistik :'(

Så snälla, bli bättre på att kommentera, säg vad jag ska göra för att göra bloggen bättre och mer rolig att läsa, om ni vill kan vi oxå göra länkbyte skulle vara sjukt kul!

För asså ni fattar nog inte hur det känns, jag gör en blogg ordnar en SJUKT fin header (tack Kim <3 www.ponniejumper.blogg.se ), och försöker göra det kul för ER att läsa och drt ända jag får för det är . Asså helt tomt! :(

Så snälla! Nu behöver jag just DIN hjälp, hjälp att höra bloggen intressant, rolig och bra att läsa.

Blev lite deepshit där men jag ville bara att ni skulle veta hur det känna att verkligen FÖRSÖKA göra en bra blogg och sen så får men inget för det. Bara en kommentar, EN ÄNDA kommentar i det här inlägget (eller nåt annat) skulle göra mej då sjukt glad!

Lååååångt inlägg

Allmänt | 2012-05-04 | 19:28:43 Kommentera här! » 0 st

Lovar jag er när jag kommer hem, är på tåget nu ;)

It's only you in my empty heart.

Hoppträning nu!

Allmänt | 2012-05-04 | 16:39:31 Kommentera här! » 0 st

Skrittar ut i skogen med bästa..

Allmänt | 2012-05-03 | 16:59:45 Kommentera här! » 0 st

..och taggar hoppträning imorrn :D<3

Älskar dej!

Allmänt | 2012-05-03 | 15:34:04 Kommentera här! » 0 st

Smakprov från dagen!

Allmänt | 2012-05-01 | 18:00:16 Kommentera här! » 0 st

Sol + stall = <3

Allmänt | 2012-05-01 | 10:53:52 Kommentera här! » 0 st

Sorry för dålig update men det vi har på Kolmården ;) då har jag inte hunnit blogga..

Men nu är jag på väg till stallet och det är järtefint väder ute! Asså just nu älskar jag Sverige! Sjuuuuukt fint väder xD Iaf i Stockholm ;D

Såhär ser schemat för dagen ut:
*Rida
*Göra ponnyn superfin inför en speciell fotografering! :D
*Fotografera
*Välja outfit till tävlingen, kanske
*Smörja om jag hinner
*Mysa x1000!<3

Juste det har jag inte sagt, Det blir ingen tävling i Skånsta men jag ska istället tävla på Märsta ridklubb den 17:e maj ;) Fotograf, filmograf och coach (stavning) är med, så vad kan få fel?? xD


Summer in my <3 forever!

header och Design by ´ponniejumper.blogg.se!